Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam S............ Jarek Grudzień (2446 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Rafał M. napisał:
wilk stepowy napisał:
Rafał M. napisał:
to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo

A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....

bardzo prawdopodobne,ale bardziej jest to ze poprostu nie maja czym tylko praca i praca

Ale wiesz Rafał.........., szkoda tylko , że nie zauważasz pasji ludzi z ,,Grupy Zainteresowań,,........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
retier1 napisał:
[quote]Rafał M. napisał:
to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo

To może i ja się przyłączę do ogólnego lamentu tego kółka adoracyjnego Jeśli nie potrafisz zauważać ludzi z jakąkolwiek pasją wokół siebie,to proponuję ci okulary od Hiltonówny.Tylko nie wiem czy używa plusy czy też minusy[/quo:lol

a kto tu lamentuje?za okulary dziekuje,niech zostana na nosie tego co ich potrzebuje..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
wilk stepowy napisał:
Rafał M. napisał:

A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....

bardzo prawdopodobne,ale bardziej jest to ze poprostu nie maja czym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wystarczy Rafale rozejrzeć się po forum aby dostrzec wiele wątków dotyczących pasji.
To że większość z nich nie znalazła się tutaj nie świadczy o tym że jedynym zainteresowaniem Polaków jest telewizor.
Wymienię tylko kilka z pamięci bo nie chce mi się szukać i linki zamieszczać:
Gra na gitarze, siatkówka i koszykówka (to w dziale Oslo możesz sobie znaleźć)
Piłka nożna, motocyklistów całe stada, sporty walki, jazda na rowerze, rolki, kitesurfing, żeglarstwo, drift oraz tak codzienne jak muzyka, film czy poezja.

Nie jest tak źle jak się tobie wydaje, że tylko praca i praca.

p.s. jeśli ktoś traktuje udzielanie się na tym czy innym forum jako pasja to raczej nie masz prawa tego negować tak jak nikt nie czyni tego w stosunku do Twoich zainteresowań.

Przypomniałem sobie jeszcze szydełkowanie i malowanie obrazów bo i takie wątki widziałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radio)
Wiking
Niemniej jednak, Rafal, dotknales chyba drazliwego tematu. Zobacz ilez tu ludzi sie juz wypowiadzialo. I to wszystko bylo z pasja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Grzes203 napisał:
Wystarczy Rafale rozejrzeć się po forum aby dostrzec wiele wątków dotyczących pasji.
To że większość z nich nie znalazła się tutaj nie świadczy o tym że jedynym zainteresowaniem Polaków jest telewizor.
Wymienię tylko kilka z pamięci bo nie chce mi się szukać i linki zamieszczać:
Gra na gitarze, siatkówka i koszykówka (to w dziale Oslo możesz sobie znaleźć)
Piłka nożna, motocyklistów całe stada, sporty walki, jazda na rowerze, rolki, kitesurfing, żeglarstwo, drift oraz tak codzienne jak muzyka, film czy poezja.

Nie jest tak źle jak się tobie wydaje, że tylko praca i praca.

p.s. jeśli ktoś traktuje udzielanie się na tym czy innym forum jako pasja to raczej nie masz prawa tego negować tak jak nikt nie czyni tego w stosunku do Twoich zainteresowań.

Przypomniałem sobie jeszcze szydełkowanie i malowanie obrazów bo i takie wątki widziałem.

Jednak zapomniałeś wspomnieć Grześ o jednej pasji,która chyba najdłużej jest na tym forum.Mam na myśli :młode mamy w Norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok